به تازگی روشی جدید ابداع شده است که سرانجام به کمک آن می توان در محیط خارج از آزمایشگاه نیز از نرخ انتقال داده‌های کامپیوتری به میزان یک ترابیت برثانیه بهره‌مند شد.

تحقق فناوری اینترنت ترابیتی
به گزارش خبرنگار دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از ایتنا  اینترنت فیبر نوری به عنوان یک مدیوم بسیار نیرومند در دنیای امروزی جایگاه تثبیت شده‌ای دارد ولی هنوز مسیر زیادی تا رسیدن به بالاترین ظرفیت ممکن برای این شبکه‌ها باقی مانده است.

دانشمندان چند سال است که سرعت تئوریکی یک ترابیت برثانیه را در محیط های محدود و آزمایشگاهی به دست آورده‌اند ولی این نرخ نجومی در شبکه‌های واقعی قابل پیاده سازی نبوده است.

 

به تازگی روش جدیدی ابداع شده است که می‌تواند این نرخ انتقال داده را در دنیای واقعی نیز محقق ساخته و به کمک آن داده‌ها را با سرعت یک ترابیت برثانیه در شبکه انتقال داد.

این روش بر اساس تغییر طیف تابش در فیبرنوری طراحی شده است و به این ترتیب تنها با تغییر دادن ساختار انتقال نور در این کابل‌ها می‌توان پتانسیلی بسیاری بالاتر برای آنها به ارمغان آورد.

البته هنوز برای استفاده این فناوری در سطح عمومی زود است و باید برای تجاری‌سازی این سیستم، مدتی به انتظار نشست که این مدت ممکن است حتی چند سال باشد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار