دبیر انجمن رادیوتراپی آنکولوژی گفت: سالانه بیش از هزار و 500 میلیارد تومان صرف هزینه‌های داروهای شیمی درمانی می‌شود.

احمد عامری دبیر انجمن رادیوتراپی آنکولوژی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هزینه داروهای شیمی درمانی را بیش از هزار و 500 میلیارد تومان در سال عنوان کرد و افزود: در حال حاضر به دلیل استفاده های بی‌رویه از داروهای شیمی درمانی، دولت هزینه های سنگینی را می پردازد.

وی اظهار داشت: متاسفانه درمان های دارویی نسبت به رادیوتراپی از اثربخشی بسیار پایین‌تری در زمینه سرطان برخوردار بوده و بدون هیچگونه اعمال نظارتی صورت می‌گیرند و بخش اعظم بودجه کشور نیز صرف این درمان های بی‌نتیجه می شود.

دبیر انجمن رادیوتراپی آنکولوژی از برگزاری کارگاه های آموزشی برای متخصصان کلینیکال آنکولوژی از سوی انجمن خبر داد و تصریح کرد: انجمن در راستای کاهش مصرف بیهوده از داروهای شیمی درمانی و آموزش تکنیک های جدید برنامه ای برای برگزاری دوره های آموزشی تدارک دیده و به زودی کارگاهی درخصوص تکنیک های رادیوتراپی در درمان سرطان معده برگزار می کند.

وی رادیوتراپی را موثرترین درمان برای تشخیص محل دقیق سرطان دانست و گفت: استفاده از رادیوتراپی به دلیل شناسایی دقیق محل مورد نیاز، میزان بروز اشعه به سایر اعضای بدن و عوارض ناشی از آن را تا حد زیادی کاهش می دهد.

عامری عدم هماهنگی بین بخشی رشته های پزشکی را مهمترین عامل گسترش شیمی درمانی ها خواند و یادآور شد: قرار دادن بیماران مبتلا به سرطان تحت پوشش ارائه خدمات جامع از سوی وزارت بهداشت در جهت ارتقاء رشته کلینیکال آنکولوژی بسیار مهم بوده که امیدواریم مسئولین در این مسیر گام بردارند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.