وی عملیات سرشماری اینترنتی از طریق سامانه https://www.sarshomari95.ir از سوم مهر ماه و عملیات میدانی و فرمهای الکترونیکی برای خانوارهای موسسهای، معمولی و غیرساکن از ۲۵ مهرماه تا ۲۵ آبان امسال به مدت ۳۱ روز انجام میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی با بیان اینکه در صورتی که خانواری موفق به ثبت نام نشود ثبت نام از طریق آمارگیری تلفنی صورت میگیرد؛ افزود: برای اجرای آمارگیری تلفنی تا ۲۸ آبان ماه فرصت در نظر گرفته شده است.
جمشیدی با اشاره به نخستین وآخرین سرشماری کشور در سال ۱۳۳۵ و ۱۳۹۰ اظهار کرد: براساس توصیه سازمان ملل متحد هر پنج یا ۱۰ سال سرشماری باید صورت گیرد.
وی افزود: از سال ۸۵ سرشماری هر پنج سال یک بار انجام میگیرد و قبل از این تاریخ هر ۱۰ سال یک بار بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خراسان رضوی با بیان اینکه تعداد ۱۰ هزار نفر در سامانه ثبت نام آمارگیری شرکت کردهاند، عنوان کرد: ۳۹ نفر (حدود چهار دهم درصد) دارای مدرک دکتری، هزار و ۱۵۴ نفر (حدود ۱۲ درصد) مدرک کارشناسی ارشد، پنج هزار و ۳۶۴ نفر (حدود ۵۴ درصد) مدرک کارشناسی، هزار و ۱۰۴ نفر (حدود ۱۱ درصد) مدرک فوق دیپلم و دو هزار و ۳۳۹ نفر (معادل ۲۳ درصد ) مدرک دیپلم دارند.
وی ادامه داد: به لحاظ اشتغال ۶۴ درصد افراد ثبت نام شده بیکار، ۲۲ درصد دانشجو و هزار و ۳۲۵ نفر شاغل هستند.
جمشیدی با اشاره به سرشماری سال ۹۰ افزود: جمعیت خراسان رضوی در سرشماری سال ۹۰، پنج میلیون و ۹۹۱ هزار نفر برآورد شده است که در قالب یک میلیون و ۷۱۷ هزار خانوار سکونت داشتند.
وی عنوان کرد: در سال ۹۰ ، هشت درصد از جمعیت کل کشور در استان خراسان ساکن بوده اند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در شهریورماه امسال رئیس جمهور دستور انجام سرشماری را طی چارتی به استانداریها ابلاغ کرده است، بیان کرد: ستاد سرشماری مسکن و نفوس در راس این چارت قرار دارد، استاندار، مسئول ستاد سرشماری هر استان است و بعد از آن مدیر اجرایی سرشماری و قائم مقام آن مسئولیت بالایی در اجرای سرشماری را بر عهده دارند.
وی افزود: مبلغ دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان برای ماموران آمارگیری در طی مدت ۳۱ روز در نظر گرفته شده است و هر مامور آمارگیری باید سه حوزه و حداقل ۴۰ خانوار را پوشش دهد.
انتهای پیام//ف.ض