به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی
استان کرمانشاه با اشاره به تولید سالانه 2 هزار تن عدس آشی در استان گفت: در
استان حدود 4500 هکتار کشت عدس انجام میشود.
سید افشین صفوی گفت: طرح توسعه کشت عدس انتظاری- پاییزه در سطح 600 هکتار در استان کرمانشاه انجام می شود.
وی گفت:برنامهریزی لازم جهت توسعه کشت عدس تدوین شده و تاکنون مقدار 8تن انواع عدس پاییزه نظیر رقم کیمیا، بیلسوار و گچساران تهیه شده است.
صفوی با بیان اینکه یکی از مزایای طرح توسعه عدس پاییزه استفاده از نزولات جوی در فصل پاییزه میباشد افزود: این امر باعث افزایش دو برابری عملکرد در واحد سطح میگردد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه صفوی افزود: کشت عدس در استان به صورت دیم بوده و در تمام نقاط استان قابل کشت بوده و محدودیت کشت ندارد.
وی با بیان اینکه فعلاً کشت عدس در استان بهاره بوده و از نوع آشی میباشد خاطرنشان کرد: در نیمه دوم اسفندماه و اوایل بهار عدس آشی کشت میشود و در نیمه اول خرداد برداشت انجام میگیرد.
صفوی با اشاره به اینکه برای کشت عدس پاییزه باید کشت بعد از بارندگی پاییز انجام شود تصریح کرد: زمان برداشت نیز مثل عدس بهاره در نیمه خرداد انجام میپذیرد.
انتهای پیام/پ