به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر عبدالعلی شهراسبی فوق تخصص خون و سرطان و دبیر علمی اولین سمپوزیوم تازه های حفظ باروری در سرطان که از فردا 8 مهرماه در بیمارستان بوعلی برگزار می شود با اعلام این خبر گفت: این سمپوزیوم فرصت ارزشمندی است برای تبادل اطلاعات و حفظ باروی در بیماران مبتلا به کانسر که طی شیمی درمانی و رادیوتراپی دچار نازایی می شوند و درصد بسیار بالایی از بیماران مبتلا به سرطان در سنین تولید مثل و جوانی قرار دارند.
وی گفت: این سمینار به کمک پژوهشگاه رویان در تهران و اساتید متخصص در حفظ باروری و متخصصین سرطان، هماتولوژی انکولوژی، زنان و زایمان و رادیوتراپی برگزار می شود.
شهراسبی عنوان کرد: بسیاری از بیمارانی که گرفتار سرطان می شوند، در سنین تولید مثل قرار دارند در پی شیمی درمانی و پرتودرمانی شانس نازایی در آنها بالاتر است و باید روش هایی را برای درمان این افراد که در سنین 20 تا 30 سالگی قرار دارند و قدرت بچه دار شدن دارند به کار ببریم تا مشکل تومور و نازایی را حل کنیم.
دبیر علمی اولین سمپوزیوم تازه های حفظ باروری در سرطان در مورد اثرات شیمی درمانی خاطر نشان شد که این اثرات در بعضی بیماران بخصوص بیمارانی که در سنین جوانی قرار دارند قابل برگشت است.
شهراسبی ادامه داد: هر چه بیمارانی که مبتلا به سرطان می شوند در سنین جوانی و سنین قبل از بلوغ باشند قدرت باروری بعد از شیمی درمانی در این بیماران بیشتر است.
وی محورهای این سمپوزیوم یک روزه را موضوعاتی چون ملاحظات قانونی حفظ باروری در سرطان ، حفظ باروری در بیماران سرطانی از طریق تولید تخمدان مصنوعی ، روش های حفظ باروری در زنان و مردان، تکنیک های جراحی حفظ باروری به وسیله انجماد بافت تخمدان ، باروری و رادیوتراپی و حفظ باروری در بیماران مبتلا به تومار بیضه ، رحم و تخمدان برشمرد.
یادآوری می شود؛ اولین سمپوزیوم تازه های حفظ باروری در سرطان از فردا 8 مهر ماه در سالن همایشهای بیمارستان بوعلی برگزار می شود.
انتهای پیام/