سومین جشنواره فرهنگی انگور برای معرفی ظرفیت و توانایی تیران و کرون در زمینه تولید انگور در این شهرستان آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،معاون فرماندار تیران و کرون  در حاشیه برگزاری این جشنواره  گفت: این جشنواره به مدت دو روز در شهر تیران برگزار و در جریان آن، فواید انگور و خواص فرآورده های آن مانند شیره و سرکه در قالب برنامه های فرهنگی و هنری تبیین می شود.
عبدالله بنهری تصریح کرد: محصول مهم این شهرستان، انگور است که از نظر طعم با سایر انگورهای کشور متفاوت است و باید برای آن برندسازی شود.
وی ادامه داد: جشنواره انگور که به همت بخش خصوصی و مشارکت دستگاه های فرهنگی تیران و کرون برگزار می شود فرصتی برای معرفی این محصول شهرستان تیران و کرون برای تجاری سازی است.
بنهری با بیان اینکه مکان برگزاری این جشنواره در ورودی شهرستان جنب پل هوایی شهر تیران قرار دارد، خاطرنشان کرد: اختتامیه جشنواره فرهنگی انگور عصر جمعه این هفته با حضور هنرمندان و کارشناسان گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور برگزار می شود.
بیش از یکهزار و 250 هکتار از باغات شهرستان تیران و کرون به کشت انگور اختصاص دارد.
کاشت انگور و تولید آن در تیران و کرون رونق خاصی دارد.
خاک و موقعیت مناسب آب و هوایی این منطقه سبب رشد خوب و با کیفیت انگور شده است.
پایان تابستان و اوایل پاییز، زمان برداشت این محصول است.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.