به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛
دکتر نجفی افزود: پشتیبانی های لازم را از همکاری های بخش خصوصی دو کشور در گیلان انجام می دهیم.
وی با بیان اینکه سالانه 70 هزار تن ماهی در گیلان تولید می شود گفت: از این مقدار 54 هزار تن مربوط به آبزی پروری و بقیه آن مربوط به صید ماهیان استخوانی و کیلکا از دریا است.
دکتر نجفی با اشاره به اینکه حدود 300 کیلومتر از سواحل استان برای پرورش
ماهیان خاویاری مستعد است، افزود: برای همکاری های علمی ، پژوهشی و تحقیقاتی
مشترکهم زمینه های خوبی داریم.
انتهای پیام/ج