مرکز بهداشت استان زنجان بر کشتار احشام نذری در ایام محرم نظارت دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، صائینی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: در بحث کشتار احشام نذری و توزیع گوشت های نذری نظارت‌هایی صورت خواهد گرفت تا مشکلی پیش نیاید.
وی افزود: امیدواریم مردم نیز همکاری لازم را با دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان داشته باشند.
صائینی با اشاره به کیفیت نان سنگک خاطرنشان کرد: میزان سبوس نان سنگک در حد نان لواش بود که کادر بهداشت محیطی استان بر این موضوع متمرکز شد و موضوع حل شد.
گفتنی است میزان نمک در نان بالا است و این به سبب وجود پایین گلوتن در خمیرهای نانوایی است که برای جبران آن، نمک نان را بالا می‌برند که در همین جهت نظارت‌های صورت گرفته نشان می‌دهد ما در این زمینه در سطح خوبی قرار داریم.
 
انتهای پیام/ ج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.