به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، ناصحی مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان گفت: ارتقای سطح آگاهی و فرهنگ عمومی در بین اقشار مختلف مردم موجب شده است هنگام خرید به نوع و کیفیت مواد غذایی توجه ویژه ای شود و خریداران نیز در صورت مشاهده تقلب، نسبت به اعلام شکایت به واحد مربوطه مبادرت می کنند.
وی افزود: هم اکنون 11 هزار و 206 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و هفت هزار و 983 مکان عمومی در این استان وجود دارد که از سوی کارشناسان امر نیز نظارت های لازم بر آنها انجام می شود.
ناصحی خاطرنشان کرد: میزان شکایت مردم از بهداشت عمومی و حرفه ای در 100 هزار نفر جمعیت شاخص کشوری 22 درصد است که این شاخص سال گذشته در این استان، به 20.8 درصد ارتقا یافته است.
گفتنی است افزایش شکایات بر عملکرد ضعیف بهداشتی حکایت دارد این در حالی است که مشارکت، حساسیت و آگاهی های مردم در این بخش موجب شده تخلفات این بخش بیشتر گزارش و نظارت نیز افزایش داشته باشد.
انتهای پیام/ ج