به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ علی حسینی، فرمانده انتظامی مسجدسلیمان با گرامیداشت هفته ناجا با شعار همه با هم برای امنیت و آرامش با برشمردن برخی اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری از جرائم در شش ماهه نخست امسال اظهار داشت: ارائه آموزشهای همگانی در مساجد به صورت مستمر، حضور در مدارس، آموزش کارکنان دولت و صنوف، اطلاع رسانی به موقع ازاقدامات فرماندهی انتظامی شهرستان از طریق رسانههای محلی و تشکیل جلسات شورای معتمد پلیس در مساجد و با حضور معتمدین در راستای برقراری امنیت پایدار در محلات شهر از جمله این اقدامات بودند.
وی با اشاره به اقدامات فرهنگی صورت گرفته در زمینه تیراندازی در مراسمات در شهرستان مسجدسلیمان گفت: با انجام اقدامات ایجابی و سلبی و تعاملات برون سازمانی با ادارات و نهادهای دولتی همچون فرمانداری و امام جمعه شهرستان و تلاش در راستای فرهنگ سازی در خصوص عدم استفاده از سلاح در مراسمات شاهد کاهش 75 درصدی تیراندازی در سه ماه دوم سال جاری نسبت به سه ماه اول بودیم و این خود سبب ارتقاء احساس امنیت در سطح شهر شده است.
حسینی افزود: جا دارد از همین تریبون به مردم شهیدپرور و همیشه در صحنه مسجدسلیمان اعلام کنم مقوله استفاده از سلاح در مراسمها به عنوان یک موضوع ضدفرهنگ و بیگانه بوده ولازم است عدم استفاده از آن در مراسمات نهادینه شود و حتی یک مورد هم میتواند خطرساز شود،چه افرادی که در این مراسمات با سهل انگاری مجروح و یا کشته شدهاند.
وی با بیان اینکه مردم فقط میتوانند در مناطق مشخص شده از سلاح شکاری استفاده کنند گفت: حمل و استفاده از سلاح شکاری در محلهای دیگر به ویژه در بین مردم و قدرت نمایی با آنها غیرمجاز و جرم است.
فرمانده انتظامی مسجدسلیمان در زمینه سرقت در این شهرستان نیز افزود: از اولویتهای اصلی وظایف پلیس شهرستان پیشگیری از وقوع جرم می باشد که در مرحله اول شناسایی علل و انگیزه های اصلی وقوع وتلاش در راستای حذف این علل از طریق انعکاس به سازمانها و نهادهای ذیربط است.
وی بیان داشت: با فعال کرددن کمیسیونهای زیرمجموعه شورا ی تامین مانند کمیسیون مبارزه با سرقت،موادمخدر، سلاح و ترافیک در راستای پیشگیری از وقوع جرم، اقدامات شایسته انجام شده و یا در دست اقدام است، لذا با تلاش شبانه روزی شاهد کاهش 9 درصدی وسایل خودرو و احشام،1 درصدی سرقت منزل،21 درصد اماکن دولتی و100 درصدی بانکها بوده ایم.
حسینی ادامه داد: همچنین با اقدامات گسترده همکاران موفق به افزایش193 درصدی کشف سرقتهای موتور سیکلت، 43 درصدی سرقتهای داخل خودرو، 50 درصدی کش و روزنی، 44درصدی سرقت خودروو 67 درصد قاپ زنی و 100درصد جیب بری گردیده و در اواخر تیرماه نیز با اقدامات شایسته و علمی کارآگاهان،سارقان طلافروشی و همدستان آنها که در شهرستان مسجدسلیمان و شهر یزد اقدام به سرقت کرده بودند کمتر از بیست روز شناسایی،دستگیر و اموال مسروقه نیز کشف و مسترد گردید.
وی در بحث ترافیکی نیز با بیان اینکه با برنامه ریزی صحیح و ارائه خط مشی های کارشناسی شده برای پلیس راهور کاهش چند درصدی ترافیکی داشته ایم بیان داشت:کاهش67درصدی وقوع تصادفات فوتی درون شهری،50درصدی تصادفات فوتی برون شهری،14 درصدی تصادفات جرحی،15 درصد تصادفات خسارتی بریم(یعنی کاهش در همه زمینهها) که نتیجه آن کاهش 71درصدی متوفی در تصادفات درون شهری،25 درصدی متوفی در تصادفات برون شهری ،17درصد مجروح در تصادفات بوده است.
فرمانده انتظامی مسجدسلیمان ادامه داد: در موضوع موادمخدر توانستهایم با حضور مستمر در مدارس، ادارات و در بین جوامع هدف نسبت به آگاه سازی عموم اقدام و با برپایی نشست های مشترک سعی در شناساندن این بلای خانمان سوز انجام دهیم که موفق به اجرای 71 طرح پاکسازی و دستگیری 82نفر از سوداگران موادمخدر در بحث توزیع و نگهداری و کشف 7کیلو و 251گرم انواع مواد مخدر شده است.
کارآگاه حسینی در خصوص اقدامات پلیس فتا مسجدسلیمان تصریح کرد:پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات شهرستان با رصد مستمر فضای مجازی و تلاش در خصوص شناسایی مجرمین سایبری از قبیل کلاهبرداران رایانه ای،عاملین برداشت اینترنتی غیرمجاز از حسابهای شهروندان،هتک حرمت و حیثیت از طریق شبکه های اجتماعی موبایلی،موفق به دستگیری تعداد12نفر از متهمین و کشف وجوه برداشت شده از حساب اقدام شده است.
وی با بیان اینکه در اکثر جرمها مثلثی به نام مثلث جرم شکل میگیرد که یک ضلع آن قربانی،ضلع دیگر مجرم و ضلع سوم را موقعیت تشکیل میدهد افزود: در بررسی اکثر جرائم اگر نگاه کارشناسانه داشته باشیم میبینیم که قربانی موقعیت جرم را برای بزهکار فراهم نموده است لذا آموزشهای همگانی می تواند تاثیر بسزایی در کاهش جرائم ایفا کند.
فرمانده انتظامی مسجدسلیمان با اشاره به اقدامات پیشگیرانه مردم به منظور جلوگیری از هرگونه جرم با با اشاره به استفاده مردم از وسایل پیشگرانه از سرقت مثل دزد گیر و دوربین، دربهای ضد سرقت، استفاده از سیستمهای هشدار دهنده را لازم دانست و همچنین درخصوص اقدامات پیشگیرانه در زمینه جرائم اینترنتی به فعال سازی سیستم پیامکی بانک جهت اطلاع از تراکنشهای حساب، عدم اختصاص اطلاعات هویتی ومرز کارتهای بانکی اشاره داشت.
انتهای پیام/م