ما صرفاً نباید روی پایان‌نامه‌ها و تحصیلات تکمیلی سرمایه‌گذاری کنیم بلکه باید با ایجاد خلاقیت و نوآوری در دنیا بیشترین تمرکز را در بخش کارآفرینی و ایجاد فضای مناسب برای دانشجویان بگذاریم.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد جعفر صدیق ریاست پارک و علم و فناوری در دومین همایش رونمایی از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران که صبح امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: یکی از آفت های پژوهش و فناوری در کشور رونمایی از محصولات به محض انجام پژوهش های اولیه است. دانشگاه تهران با حساسیتی که در این مسئله به خرج می دهد محصول را بعد از ورود به بازار معرفی می‌نماید.

وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی دانشگاه تهران در سال آینده تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین است و در این راستا پایان نامه های تحقیقاتی را بر اساس پاخگویی به نیاز جامعه از دانش جویان طلب می کند و در حقیقت دانشجو و دانشگاه باید تمرکز خود را بر  ارائه محصول به بازار بگذارند.

صدیق اظهار داشت:یکی از وظایف اصلی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ایفای نقش دروازه دانشگاه به سوی صنعت است. این مهم از طریق استقرار شرکت های کارفرمایی(شرکت های رشت یافته) در پارک انجام می شود.

در ادامه سعید امیری مخترع و کارشناس مهندسی فناوری افزود: دستگاه Lpm جهت توزیع بار برای اولین بار در ایران ساخته شده است. در وضعیت فعلی کشوربارگیری توسط آمپرمتر چنگکی صورت می گیرد که کار بسیار خطرناکی است و در زمان های مختلف نمی توان عمل بارگیری را انجام داد اما Lpm این مشکلات را برطرف می کند.

شیر دل مدیر عامل یکی از شرکت های دانش بنیان در رابطه باگجت هوشمند که از ساخته های تازه این شرکت است،بیان کرد: از این گجت به عنوان دستبند،گردن بند و انگشتر برای ذخیره اطلاعات  و کمک پزشکی به شخص در حوزه های سلامت و نظام پزشکی  کاربرد دارد.

وی تصریح کرد: در حوزه سلامت و نظام پزشکی این گجت ها اطلاعات شخص را ذخیره کرده تا در زمان حادثه به معالجه سریع تر فرد کمک کند،در حوزه صنعت برای ذخیره اطلاعات فنی روی دستگاه ها نصب می شود و رمز نگاری بسیار قوی را دارا است.

شیر دل تاکید کرد: پلاک هوشمند از دیگر ساخته های شرکت است که در صنایع سنگین قابل کاربرد است.

وی ادامه داد: کاربرد این محصول در ستاد مبارزه با قاچاق،استفاده بهینه در صنعت و بهداشت بوده و این سیستم تحولی در مدیریت تجهیزات کالا و نیروی انسانی است و برای پیشروی در این عرصه نیازمند حمایت از نهاد های دولتی و غیر دولتی داریم.

در ادامه برنامه از سه محصول سیمی لیتور، Lmp و پلاک هوشمند توسط ریاست پارک علم و فناوری، ریاست دانشگاه تهران و جمعی از مدیر عاملان شرکت های دانش‌بنیان رونمایی شد.

احمدی معاون وزیر علوم در پنلی که بعد از رونمایی برگزار شد، اظهار داشت:دانشگاه باید رسالت علمی خود را حفظ کند و خروجی علم را تبدیل به ارزش و ثروت در کشور نماید.

وی اضافه کرد: ما فقط نباید روی پایان نامه ها و تحصیلات تکمیلی سرمایه گذاری کنیم بلکه باید با ایجاد خلاقیت و نو آوری در دنیا بیشترین تمرکز را در بخش کارآفرینی و ایجاد فضای مناسب برای دانشجویان بگذاریم.
 
احمدی یاد آور شد: با ایجاد محصولات جدید و تولید در مقیاس های کلان و با امضای تفاهم نامه ای با پارک علم و فناوری به پیشرفت های بزرگ‌تری می‌رسیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.