رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از اعطای ۱۱۹۰ میلیارد تومان تسهیلات مالی به شرکت های دانش بنیان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛بهزاد سلطانی در گردهمایی شرکت های دانش بنیان در منطقه آزاد ارس با اشاره به چشم انداز ایران برای رسیدن به رشد قابل توجه در حوزه علم و تکنولوژی طی برنامه ۲۰ ساله گفت: در حال حاضر سهم شرکت های دانش بنیان در تولید ناخالص داخلی نیم درصد است که تلاش می کنیم این رقم به ۱۰ درصد افزایش یابد.

وی با بیان اینکه اهمیت حضور شرکت های دانش بنیان در فعالیت های اقتصادی در تمام دنیا غیرقابل انکار است افزود: برای رسیدن به این مهم باید ساختارهای متناسب با رشد اقتصادی حاصل از تکنولوژی نوین در کشور را مهیا کنیم.

وی تصریح کرد: طی ۱۵ سال گذشته توسعه فعالیت پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی مدنظر قرار گرفته است که نیازمند شتاب دهنده هایی برای افزایش سرعت رشد این شرکت ها می باشد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تشکیل این صندوق و ارائه حمایت های مالی ار فعالیت های شرکت های دانش بنیان را از جمله ساختارهای تامین شده برای رشد اقتصادی مبتنی بر تکنولوژی در کشور دانست و گفت: در دو سال و نیم گذشته دو هزار و 500 طرح به این صندوق ارائه شده، 525 طرح در دست بررسی است و دو هزار مورد تعیین تکلیف شده است.

سلطانی افزود: از بین این دو هزار تا 700 مورد رد شده اند و یک هزار و ۳۰۰ شرکت دانش بنیان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور حمایت شده اند و مجموعا تاکنون بیش از یک هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان تسهیلات مالی دریافت کرده اند.

این مسئول با بیان اینکه رسیدن به این مهم که شرکت های دانش بنیان که فناوری را تبدیل به ثروت می کنند باید در بین جوانان به فرهنگ تبدیل شود گفت: هم اکنون دو هزار و 701 شرکت دانش بنیان در سطح کشور فعالیت می کنند که که صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از این شرکت ها در نظر دارد برج های فناوری را در سطح شهرها فعال کند.

سلطانی با اشاره به اینکه از این تعداد تنها 500 مورد در پارک ها مستقر هستند، توضیح داد: برای فعالیت و گردهم آمدن چند شرکت در کنار یکدیگر صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات خرید ساختمان و دفاتر کاری را به این شرکت ها اعطا می کند تا با عنوان برج های فناوری در سطح شهرها، فعالیت این شرکت ها به صورت فرهنگی ملموس برای شهروندان به ویژه نسل جوان نهادینه شود.

وی در خصوص شرایط واگذاری برج های فناوری گفت: این برج ها توسط این صندوق و برای شرکت هایی که توان بازپرداخت را دارند خریداری می شوند و 30 درصد هزینه توسط شرکت واریز و مابقی طی 4سال به شرکت اجاره به تملیک به صاحبان شرکت واگذار می شود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه دو هزار و 701 شرکت دانش بنیان در سطح کشور فعال هستند گفت: برای حمایت بیشتر از فعالیت این شرکت ها تاکنون ۲۳ صندوق پژوهش و فناوری در استان ها تاسیس شده است که نیاز هست بقیه استان ها نیز نسبت به ایجاد این صندوق ها اقدام نمایند.

سلطانی هدف از تاسیس این صندوق ها را حمایت از شرکت های فناوری عنوان کرد که در پارک های علم و فناوری استان ها فعالیت می کنند و افزود: در بین این پنج استان شرکت کننده در این گردهمایی، استان آذربایجان شرقی با 39 مصوبه و300 میلیارد ریال اعتبار، رتبه پنجم کشور در میزان استفاده از اعبتارات را دارد.

وی افزود: زنجان با 14 مصوبه رتبه 24 کشور، آذربایجان غربی با 7 مصوبه رتبه 25 ، کردستان با 7مصوبه رتبه 27 و اردبیل با 7 مصوبه رتبه 28 کشور را دارد.

شایان ذکر است در حاشیه این گردهمایی شرکت های فناور و دانش بنیان در محیطی تخصصی در نمایشگاه ویژه به ارائه توانمندی های خود می پردازند.

گفتنی است :در این همایش 85 شرکت دانش بنیان و 65 شرکت فناور حضور دارند.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.