مدیر گروه بهداشت محیط گفت: یکی از مشکلات و تهدیدات بهداشتی در حوزه سلامت و امنیت مواد غذایی کشتار غیرمجاز دام و عرضه مرغ زنده در سطح و حاشیه شهر و مسیرهای بین راهی است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مدیر گروه بهداشت محیط گفت: یکی از مشکلات و تهدیدات بهداشتی در حوزه سلامت و امنیت مواد غذایی کشتار غیرمجاز دام و عرضه مرغ زنده در سطح و حاشیه شهر و مسیرهای بین راهی است

کرمی گفت:انجام این کار به دلیل عدم امکان کنترل های بهداشتی و نبود زیر ساخت های مناسب از جمله مکان بهداشتی ، تجهیزات و ابزار کار باعث انتقال بیماری ها و مسمویت های مرتبط با مواد غذایی می گردد.

وی گفت: از جمله دلایل روی آوردن فروشندگان به این عمل عدم اطلاع از عواقب و پیامدهای سوء بهداشتی این کار ، سودجویی بیشتر و دور زدن مقررات و بفروش رساندن دامهای مریض و مسئله دار است.

وی در خصوص سازمانهای مرتبط در برخورد با دستفروشان گفت: در برخورد با دستفروشان وعرضه کنندگان مواد غذایی ادارات مختلفی از جمله شهرداری ، دامپزشکی ، اصناف نیروی انتظامی و مرکز بهداشت استان نقش دارند.

وی همچنین از جلسه ای با حضور ادارات مذکور در معاونت بهداشتی در راستای ساماندهی این معضل خبر داد.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.