نیمه نخست امسال هزار و 550 تُن گوشت قرمز در خراسان شمالی تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: از ابتدای امسال، با ذبح 56 هزار و 600 رأس دام سبک و سنگین، هزارو 550 تُن گوشت در این استان استحصال شد که 9 درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش دارد.

حمید رمضانی افزود: از دام های کشتار شده 52هزار و 900 رأس سبک و 3هزار و 671 رأس نیز سنگین بود.

وی گفت: امسال با ذبح 2 میلیون و800 هزار قطعه طیور 5 هزار و 600 تُن گوشت سفید تولید شد که 11 درصد بیشتر از پارسال است.

در خراسان شمالی 8 کشتارگاه صنعتی و سنتی وجود دارد که سالانه بیش از 114 هزار رأس دام در آنها ذبح می شود.

انتهای پیام/ط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.