از ابتدای امسال تاکنون 23هزار و 700 تن گوشت در خراسان شمالی تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز بجنورد، علی مبارکی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه بیشترین گوشت قرمز و مرغ تولید شده به ترتیب درشهرستان اسفراین و شیروان بوده گفت: از ابتدای امسال تاکنون 15 هزار و 900 تن گوشت قرمز و هفت هزار و 800تن گوشت مرغ در این استان تولید شد.

علی مبارکی، سرانه مصرف گوشت استان را 14 کیلوگرم در سال اعلام کرد.

مبارکی گفت: خراسان شمالی 69 واحد پرورش گاو و گوساله پرواری، 125 واحد گاو شیری و 47واحد پرورش گوسفند و بز دارد.

گفتنی است: خراسان شمالی دو میلیون و ۵٨۵ هزار و ٩۰٩ رأس دام سبک و ١۴۶ هزار و ٧۶٨ رأس دام سنگین دارد.

انتهای پیام/ط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.