این تیم در طول تحقيقات خود به كمك يك پرسش آنلاين سعي كردند بفهمند چرا سلفي گرفتن در برخي زوجين بر كيفيت زندگي و روابط آنها تاثير منفي مي گذارد.
محققان در دانشگاه بوستون و دانشگاه پانتیفیکال شیلی 314 نفر بین رده سني 18 تا 65 ساله را در مدت یک سال مورد بررسی قرار دادند.
محققان از زوجيني كه عكس خود را در صفحه مجازي به اشتراك مي گذاشتند خواسته شد تا به پرسش هايي مانند "من دوست دارم در مرکز توجه قرار گيرم"، "من زماني احساس رضايت مي كنم که همه شایستگي مرا تصديق كنند"و "من دوست دارم در آینه به خودم نگاه كنم" پاسخ داده و با توجه به خود نمره يك تا پنج به آن ها بدهند.
در نتايج تحقيقات مشخص شد كه يكي از عوارض سلفي گرفتن ايجاد خود شيفتگي است همچنين اغلب زوجيني كه عكس خود را در فضاي مجازي به استراك مي گذاشتند علاوه بر خود شيفتگي با مشكلات حسادت رو به رو بودند.
با اشتراك گذاشتن عكس در صفحه های مجازی همچون اینستاگرام و تلگرام بسياري از طرفداران به تعريف و تمجيد فرد در عكس سلفي وي با همسرش مي پردازند و اين موضوع حسادت طرف مقابل را برانگيخته همين به دليل ايجاد خودشيفتگي در زندگي مشترك آن ها اختلاف به وجود مي آيد.
انتهای پیام/