تبریز؛

امضای تفاهم نامه همکاری فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی و دانشگاه شهید مدنی

تفاهم نامه همکاری فنی و حرفه‌ای آذربایجان شرقی و دانشگاه شهید مدنی امضا شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛یعقوب نماینده، مدیرکل فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در این جلسه گفت: امروز بیشترین نرخ بیکاری متعلق به فارغ التحصیلان دانشگاهی است که با اجرایی نمودن این طرح در دانشگاه‌ها و تقویت بنیه عملی و مهارتی دانشجویان به همراه داشته‌های علمی و دانشی فضای جذب و بکارگیری آنان در محیط‌های صنعتی تسهیل خواهد شد.

وی افزود: امروز سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان تنها متولی آموزش‌های غیر رسمی مکمل خوبی درکنار آموزش عالی خواهد بود تا با همکاری و مشارکت یکدیگر توان مهارتی دانشجویان را بالا برده و راهکار مناسبی را برای حضور در بازار کار کشور ارائه نماید.

نماینده، لزوم نیاز سنجس آموزشی در کشور برای رشته های دانشگاهی براساس نیاز بازار کار را مورد تاکید قرارداد و گفت:  آموزش باید براساس نیاز بازار کار باشد و در غیر این صورت با انباشتی از تحصیلکرده‌گانی مواجه خواهیم بود که هیچ بازار کاری پاسخگوی آن نخواهد بود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت: آموزش‌های کارآفرینی و شناخت بازار در کنار آموزش‌های رشته‌ای می‌تواند یکی دیگر از راهکارهای کسب ثروت برای این قشر از جامعه باشد که برای رشته‌های علوم پایه و علوم انسانی نیز لازم و ضروریست.

حسن ولیزاده، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز با ابراز خرسندی از حضور مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای در کنار دانشگاه گفت: این دانشگاه به عنوان دومین دانشگاه جامع استان با بیش از 260 نفر هیئت علمی و افزون بر 7000 نفر دانشجو، دارای پتانسیل‌های بالایی برای اجرای طرح کارآموزی نوین دانشجویان خواهد بود.

وی افزود: در دانشگاه ما هم همچون دیگر دانشگاه‌ها موضوع کارآموزی دانشجویان یک دغدغه محسوب می‌شود زیرا که استفاده بهینه از این مدت زمان و کسب داشته‌های علمی و عملی مورد تاکید می‌باشد ولی متاسفانه با شیوه کنونی دانشجویان اهمیتی به این موضوع نداده و صرفا به پرکردن فرم‌های کارآموزی اکتفا کرده و از کنار آن به راحتی گذر می‌نمایند.

وی ادامه داد: حتی در مواقعی که دانشجویان در واحدهای صنعتی حضور می‌یابند بنا به مصالح آن واحدها و بحث‌های ایمنی و حفاظتی به راحتی نمی‌توانند از امکانات و یا فنون آموزشی آن واحد بهره ببرند.

وی مهارت آموزی در محیط واقعی را مورد تاکید قرارداده و ابراز امیدواری کرد: حضور دانشجویان در کارگاه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای و انتقال تجربیات مربیان بتواند این خلا را پر نماید.

ولی زاده از همکاران هردو مجموعه خواست با نشست‌های تخصصی و رشته‌ای نیازهای آموزشی را برای تمامی گروه‌های آموزشی احصاء نموده و برنامه ریزی در این خصوص صورت پذیرد.

به منظور استفاده بیش از 7000 دانشجوی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از آموزش‌های مهارتی در قالب طرح کارآموزی نوین، تفاهمنامه همکاری به امضای مدیران آموزش فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان شرقی و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان رسید.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.