وی ادامه داد: اگر محفظه ای که محلول در آن واقع شده کاملاً عایق بندی نشده باشد به سرعت با رطوبت هوا ترکیب شده و اکسیده می گردد و در شرایط نگهداری غلط، ممکن است به تشکیل دانه های سخت در محصول منجر گردد.
این متخصص اورولوژی و فلوشیپ بیماری های کلیوی درباره آثار مخرب این ماده نگهدارنده، افزود: مهمترین اثر منفی این ماده نگهدارنده در غذاها را می توان آسیب زدن بر تقسیم و سلامت سلول های نابالغ ، ایجاد سرطان و افزایش روند پیری برشمرد.
آراسته علاوه بر اشاره به تاثير منفي ماده نگهدارنده متابي سولفيت سديم بر ناباوري مردان، مصرف مواد غذایی را براي كاهش عوارض ياد شده پيشنهاد کرد و گفت: خوشبختانه مواد جایگزینی برای جلوگیری از آثار منفی این ماده مضر نگهدارنده در دل طبیعت وجود داشته که می توان به میوه های حاوی رنگ دانه های قرمز چون توت و انگور قرمز، تمشك، توت سياه و آلوي سياه اشاره کرد.
وی تصریح کرد: این مواد سرشار از رزوراترول و آنتی اکسیدان بوده که به عنوان خنثی کننده آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد اکسیژن، اکسیده شدن آنها کاربرد دارند و شرایط بهتری را برای سوخت و ساز و فعالیت سلول ها فراهم می کنند.
این متخصص اورولوژی و فلوشیپ بیماری های کلیوی یادآور شد: تأثير مواد ضدعفونی کننده و نگهدارنده در برخي موارد حتي در حد مجاز هم مي تواند مشكل ساز باشد و توصیه می شود تا افراد از مصرف بیش ازحد غذاها و نوشيدني هاي حاوي مواد نگهدارنده پرهیز کنند.
انتهای پیام/