وی تعداد بهره برداران زمینهای زیر کشت زعفران را در خراسان رضوی 132 هزار نفر اعلام و بیان کرد: 85 درصد زعفران تولیدی جهان در این استان کشت و برداشت می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: متوسط کنونی برداشت زعفران از هر هکتار مزارعه در این استان چهار کیلوگرم است.
وی بیشترین سطح زیر کشت زعفران را در خراسان رضوی با وسعت 11 هزار مزرعه مربوط به شهرستان زاوه و پس از آن تربت حیدریه با 9 هزار هکتار و رشتخوار با شش هزار هکتار زمین زعفران کاری اعلام کرد.
نقیبی گفت: کمترین سطح زیر کشت این محصول هم متعلق به شهرستانهای طرقبه شاندیز، کلات و سرخس است که وسعت اراضی زیرکشت زعفران در آنها کمتر از 20 هکتار است.
وی افزود: برداشت زعفران تا اواخر آبان ماه ادامه می یابد.
انتهای پیام//ف.ض