عنایتی، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت : 50 هزار هکتار از شالیزارهای استان امسال به کشت رتون و 30هزار هکتار هم پس از برداشت محصول کشت اول به نشاء مجدد اختصاص یافت.
وی افزود : علت بالا بودن قیمت برنج دوباره نشاء در مقایسه با دیگر ارقام را تولید بیولوژیک و استفاده نکردن از سموم ، برخورداری از ارزش غذایی زیاد ،کیفیت بهتر و داشتن عطر و طعم مناسب تر است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران وضعیت کشت دوباره برنج و پرورش ساقه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: برداشت برنج رتون از 13 مهر آغاز شده و تا پایان اواسط آبان ادامه دارد .
عنایتی بابیان اینکه خوشه های برنج طارم محلی بر خلاف کشت اول در درجه هوای مناسب 20تا 24 درجه به مرحله برداشت می رسد ، افزود : خطر سرمازدگی همواره کشت دوم برنج را به صورت جدی تهدید می کند.
وی گفت : این نوع برنج علاوه بر خوش طعم و عطر بودن ،در مقایسه با برنج کشت اول از کم ترین میزان سم و کود در تولید آن استفاده می شود و بسته به وضعیت آب و هوایی، میزان شکستگی آن هم به مقدار زیادی کمتر از انواع دیگر است .
انتهای پیام/