به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان٬رمضان امیری افزود: سعی می شود با اجرای برنامه های عزاداری و مذهبی در جمع مددجویان زندان ها روحیه و شخصیت این افراد مورد اصلاح قرار گرفته و با ماندگاری این فرهنگ در بین آنها از تکرار جرم جلوگیری شود.
وی با اشاره به فعالیت هیات محبان اهل بیت (ع) در زندان کرمان گفت: هیات های عزاداری در کنار هیات محبان اهل بیت (ع) زندان، به عزاداری پرداخته و در پایان مددجویان زندان ها بر سر سفره متبرک حسین (ع) که از سوی هیات های عزاداری تدارک دیده شده می نشینند.
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان حضور هیات های عزاداری را در زندان ها در راستای نهضت قرآنی زندان ها دانست و افزود: برخی از مددجویان زندان ها در هنگام آزادی کمتر در مراسم مذهبی و عزاداری حضور می یافتند اما در زندان ارتباط این افراد با مسائل معنوی و دینی ارتقاء می یابد.
وی آموزه های دینی را بهترین ابزار اصلاح و تربیت مددجویان دانست و گفت: از مداحان و سخنرانان مطرح استانی و کشوری برای عزاداری و سخنرانی در هیات زندان دعوت شده است.
امیری افزود: معتقدیم باید بین فضای بیرون و داخل زندان ها ارتباط منطقی و قانونی برقرار کرد و ارگان ها و سازمان ها نباید به زندان نگاه جزیره ای داشته باشند.
وی تاکید کرد: زندان نمونه ای از مسائل و آسیب های اجتماعی است و اگر سازمان و نهادهای مختلف با اداره کل زندان ها همکاری و هم افزایی داشته باشند اصلاح و تربیت مددجویان محقق شده، از وقوع جرم پیشگیری می شود و هزینه های جامعه به طور چشمگیری کاهش می یابد.
انتهای پیام /ح