وی درباره زخم های پیش سرطانی ناشی از تابش نور خورشید بیان کرد: بر اثر تابش اشعه ماوراء بنفش ضایعات قهوه ای رنگ،زبر و متعدد بر روی پوست پیشانی و سر ایجاد می شود که در صورت قرار گرفتن مستمردر مجاورت آفتاب زمینه و استعداد بدخیم شدن آن به شدت افزایش پیدا می کند.
صداقت پیشه تصریح کرد: در صورت ایجاد ضایعات ناشی از تابش آفتاب بر پوست توصیه می شود که افراد هرچه سریع تر برای رفع آن اقدام و با دوری از تابش خورشید از بدخیم شدن آن پیشگیری کنند.
این متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه افراد دارای پوست روشن در برابر ایجاد ضایعات خورشیدی آسیب پذیر تر هستند، افزود: مدت زمانی که فرد مستقیم در معرض نورآفتاب قرار می گیرد، رابطه مستقیم با ایجاد ضایعات بدخیم دارد و در کسانی که در مناطقی زندگی می کنند که کمتر در معرض نور آفتاب هستند، این ضایعات کمتر مشاهده می شود.
وی با بیان اینکه داشتن زمینه ژنتیکی در ایجاد سرطان پوست تاثیر چشمگیری دارد، اظهار کرد: قرار گرفتن خال در معرض آفتاب همچنین ایجاد سایش روی آن می تواند زمینه ایجاد سرطان را در آن فراهم کند.
صداقت پیشه تصریح کرد: خال های مادرزادی نسبت به سایر خال ها که در طول حیات به وجود می آیند استعداد بیشتری برای سرطانی شدن دارند که ترشح، خونریزی، تغییر رنگ و نامنظم شدن حاشیه خال از علائم مشکوک بودن آن به سرطان است.
وی با تاکید بر اینکه بی توجهی به بهداشت زخم های پوست منجر به عفونت های پوستی و ورود میکروب ها به سطح پوست می شود، افزود: دوری از نور خورشید، استفاده از ضد آفتاب، کلاه و شستشوی پوست به وسیله صابون های مناسب برای سلامت پوست و پیشگیری از سرطان توصیه می شود.
انتهای پیام/