به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ اصغر پرتوی گفت: هر سال به میزان قابل ملاحظه ای سیب زمینی تولیدی به صورت خام از استان خارج می شود و کارخانه های صنایع تبدیلی و تکمیلی در این زمینه باید راه اندازی و بستر صادرات این محصول به کشورهای هدف به ویژه جمهوری آذربایجان، روسیه و داغستان فراهم شود.
وی افزود: اردبیل در زمینه تولید سیب زمینی در سال های گذشته همواره رتبه های اول و دوم کشوری را به خود اختصاص داده و قطب فعال کشور در تولید این محصول است.
پرتوی
گفت: سیب زمینی تولیدی اردبیل از لحاظ کیفیت و کمیت قابل رقابت با سیب زمینی های
تولیدی کشورهای اروپایی بوده و حتی از لحاظ محتویات آن نسبت به ارقام اروپایی برتر
است.
به
گفته وی، بر اساس آزمایش های تخصصی انجام شده از سیب زمینی های قابل عرضه در
میادین میوه و تره بار تهران سیب زمینی اردبیل از لحاظ خوش خوراکی جزو بهترین برند
سیب زمینی کشوری انتخاب شده و دلیل این انتخاب نیز به دلیل مصرف میزان کم کود
نیترات در این محصول و ماندگاری و کیفیت بالای آن است.
انتهای پیام/ح