سماجت خودرویتان مبنی بر سوخت‌گیری دوباره را نادیده نگیرید زیرا با تمام شدن بنزین به‌طور بالقوه به خودروی خود آسیب می‌زنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همه‌ی ما در شرایطی بوده‌ایم که در حال رانندگی بوده و احتمالاً آهنگی نیز در حال پخش شدن است و ناگهان چراغ بنزین شروع به چشمک زدن می‌کند و این موضوع همه‌ی لذت‌های شما را خراب می‌کند زیرا باید هرچه سریع‌تر به پمپ‌بنزین مراجعه کنید. کدام‌یک از این افراد هستید؟ دسته‌ای که واقعاً عصبی می‌شوند و یا افرادی که کاملاً ریلکس بوده و فکر می‌کنند که چراغ باک خالی یعنی یک پیشنهاد دوستانه!

صرف‌نظر از نوع خودرویی که دارید باید نکاتی را دراین‌باره ذکر کنیم. چراغ هشدار سوخت نشان می‌دهد که خودرو از سوخت رزرو استفاده می‌کند. این مقدار از سوخت حدود 10 تا 15 درصد ظرفیت باک سوخت است. شما می‌توانید با استفاده از مصرف سوخت متوسط خودرو میزان سوخت باقی‌مانده را محاسبه نمایید اما ایده‌ی بهتر این است که ریسک استفاده از خودرو تا آخرین قطره‌ی بنزین را به جان نخرید.

درحالی‌که ایستادن در کنار جاده و منتظر ماندن برای یدک‌کش و یا پیاده رفتن برای رسیدن به نزدیک‌ترین پمپ‌بنزین با دبه‌ای در دست به حد کافی شرمنده کننده است، نگرانی جدی دیگری وجود دارد که می‌تواند کیف پولتان را تحت تأثیر قرار دهد! و آن گران‌تر از یک باک سوخت خواهد بود.

در باک سوخت خودرو وسیله‌ای وجود دارد که پمپ سوخت نامیده می‌شود. این پمپ‌بنزین را از باک به پیشرانه می‌فرستد. پمپ سوخت به منظور خنک و روان ماندن به بنزین متکی است. راندن خودرو با سوخت کم به این معنی است که پمپ روان نمانده و در این زمان ریسک داغ شدن بیش‌ازحد ایجاد می‌شود. بدترین سناریویی که ممکن است پیش بیاید خرابی پمپ است.

تعمیر این پمپ هزینه‌ی زیادی را به مالک تحمیل می‌کند. خرابی پمپ سوخت به کارایی پایین خودرو مخصوصاً شتاب‌گیری ناهنجار آن و یا حتی عدم روشن شدن خودرو منجر می‌شود.

پمپ سوخت خودرو همچنین داری فیلتر سوختی است که اگر با باک خالی خودرو را برانید به سرعت کثیف می‌شود. زمانی که رسوبات و لجن‌های سوخت به کف باک فرو بروند فیلتر سوخت می‌تواند به سرعت مسدود شود که این نیز پیامدهای هزینه‌بر زیادی را در پی خواهد داشت.

نادیده گرفتن هشدار کمبود سوخت خودرو در کل ایده‌ی بدی است و راندن خودرو با این شرایط می‌تواند باعث مشکلات جدی و گران در بخش سیستم سوخت‌رسانی خودرویتان شود. بار بعدی که چراغ باک خودرو روشن شد حتماً در سریع‌ترین زمان به پمپ‌بنزین مراجعه کنید.

منبع: پدال

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.