حمید صالحی گفت: تشکیل کار گروهی منسجم جهت جلو گیری از تصرفات اراضی ملی و حرائم قانونی در سد یاد شده ضروری است.
مهدی نجفی مدیر عامل جوی آب مشهد طی این نشست از اهداف برنامههاي پايش كيفي آبهاي سطحي و خدمات انجام شده مهندس مشاور در خصوص پیشرفت پروژه پایش کمی و کیفی حوزه بالادست سد ارداک مشهد و شناسایی منابع آلاینده این حوزه سخن گفت و ضمن اشاره به مشکلات زیست محیطی موجود، جهت کنترل کمی و کیفی حوضه بالادست سد ارداک پیشنهاداتی را مطرح کرد.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان نیز به پیگیری 45 پرونده تخلف درحوزه سد ارداک اشاره داشت و افزود :هشت مورد از پرونده های یاد شده با صدور حکم قاطع مرجع قضایی،رفع تصرف شده است.
در این جلسه با توافق اعضاء مقرر شد بدلیل عرضه کود و سموم غیر مجاز و قاچاق که در برخی فروشگاه های مربوطه صورت می پذیرد، بازدید های دوره ای و مشترک جهاد کشاورزی و محیط زیست از این واحدها انجام شود.
تأکید برحذف مازوت از چرخه نیروگاه برق با توجه به پیش رو بودن فصل سرما و چاره اندیشی درخصوص فلزات سنگین مشاهده شده در فاضلاب و پسماند واحد های فرآوری پسته و ترمینال های ضبط پسته از دیگر مباحث مورد تآکید و بررسی دراین کارگروه بود.
نمایندگانی از صنعت معدن و تجارت ،صدا و سیما ،جهاد کشاورزی ،منابع طبیعی،دامپزشکی،استانداری، آب منطقه ای ،شهرداری ،هلال احمر و شرکتهای گاز،پخش فراورده های نفتی و... در این جلسه حضور داشتند.
حوضه آبریز ارداک چناران در فاصله تقریبی 45 کیلومتری شمال غرب شهرستان مشهد با مختصات 7-59 تا 32-59 طول شرقی و 42-36 تا 59-36 عرض شمالی واقع شده است. با مساحتی در حدود 479/25 کیلومتر مربع در حوضه آبریز کشف رود و از نظر سیاسی در محدوده دو شهرستان مشهد و چناران در بخش مركزي واقع شده است.
انتهای پیام//ف.ض