به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ عبدالرسول ادیب با اشاره به مراقبت های محسوس و دقیق برای جلوگیری از ورود گندمهای آلوده و غیر قابل مصرف انسانی به سیلوها و انبار ذخیره کارخانههای آردسازی افزود: چندین بار آزمایشهای مستمری را در این زمینه انجام دادیم تا اجازه ورود این گندمهای آلوده را به چرخه مصرف انسانی ندهیم.
وی با بیان اینکه هر گندمی که در سیلو و یا انبار استاندارد نگهداری نشود، قابلیت مصرف ندارد، افزود: با همکاری دامپزشکی اجازه ندادیم تا این گندمهای آلوده به مصرف حیوانی نیز برسد چرا که امکان خطر و آسیب در این چرخه نیز ورود داشته است.
مدیر غذای معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در مورد اقدامات انجام شده در مورد ممانعت نانوایان در استفاده از جوش شیرین در رومال بربری گفت: ما برای اولین بار در کشور و طی دو سال اخیر مصرف جوش شیرین را در رومال بربری تا 74درصد کاهش دادیم و به شدت مراقب هستیم تا نانوایان از جوش شیرین استفاده نکنند.
ادیب افزود: با محلولی که در اختیار بازرسان قرار دادیم قطرهای از این محلول در بربریها ریخته میشود که در صورت تغییر رنگ و اثبات استفاده از جوش شیرین ما با نانواییها برخورد کرده و حتی نسبت به پلمب چنین نانواییهایی اقدام میکنیم.
وی با بیان اینکه صفهای طولانی در نانواییهای اردبیل زمینهای را فراهم کرده تا نانوایان برای عملآوری سریع خمیر از برخی روشهای نامتعارف استفاده کنند، اضافه کرد: سعی ما بر این است تا اجازه ندهیم تا چنین حرکتها و اقداماتی انجام شود.
انتهای پیام/ح