به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان
آستارا گفت : کنترل سلامت مواد عذایی و آشنایی با غذاهای مفید راهی برای
دست یابی به سلامت است.
سپیده
جباری برپایی سفره های سلامت را فرصتی برای نشان دادن ارتباط بین تغذیه و
سلامت عنوان کرد و افزود : برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم بروز
بیماری هاست و شایسته است به این امر توجه و برای حفظ سلامت از گروه های
غذایی متعادل و متنوع استفاده شود.
تعادل مصرف بین گروه های غذایی، افزایش مصرف میوه و سبزیجات، اجتناب از
مصرف چربی و روغن زیاد در غذا، خودداری از مصرف زیاد نمک و غذاهای شور، به
حداقل رساندن مصرف مواد قندی و تنقلات و چاشنی های مضر، انجام برنامه های
مرتب ورزشی در طول هفته و حفظ وزن مناسب از جمله نکات آموزشی مطرح شده در
حاشیه سفره سالم بود.
پخت غذاها و
انواع آش های محلی توسط والدین دانش آموزان، زینت بخش سفره سالم در مرکز
شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آستارا بود.
حدود 3 هزار و 500 نفر در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان عضو هستند.
انتهای پیام/م