وی تصریح کرد: ترغیب خانوادهها به استفاده از غذاهای سالم و بهداشتی، پرهیز از غذاهای آماده و فست فود و روی آوردن به استفاده از محصولات کشاورزی در طبخ غذا از اهداف برگزاری این جشنواره است.
مدیر آموزش و پرورش گلپایگان با اشاره به این که استفاده ازغذای سالم پایه و اساس سلامت جسم و روان دانش آموزان است، تأکید کرد: غذای سالم در سلامت جسم و روان خانوداه و جامعه تأثیر بسزایی دارد.
جمالی تأکید کرد: در این راستا رسیدگی به فضای فیزیکی مدارس مانند سرویسهای بهداشتی، بهداشت محیط مدارس، کلاس درس، تغذیه سالم، بهداشت و سلامت روان دانشآموزان در طول سال تحصیلی از سوی آموزش و پرورش گلپایگان انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: برنامه های متنوع بهداشتی و سلامت در مدارس شهرستان با هدف ارتقای سلامت دانش آموزان با همکاری شبکه بهداشت و درمان گلپایگان در طول سال تحصیلی برگزار میشود.
در
ادامه حسینعلی یاوری مدیر آموزشگاه شهید محمد حسن احمدی گفت: به مناسبت
روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم با شرکت 150 دانش آموز این آموزشگاه و
طبخ 20 غذا برگزار شد.
انتهای پیام/م