کرمانشاه؛

انسان سالم محور توسعه پایدار

مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: انسان سالم محور توسعه پایدار است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛مستوفی گفت: یکی از پیش زمینه های ضروری و اساسی برای این مهم دسترسی همه آحاد جامعه به غذای سالم و کافی است.

وی با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی با عنوان آب و هوا در حال تغییر است ، غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند افزود: ما امروزه از یک الگوی غذاییسالم برخوردار نیستیم و منشاء برخی از بیماری های غیر واگیر در حال حاضرغذا و مواد غذای ناسالم است.

وی  به سرانه بالای مصرف قند و چربی و نمک در کشور اشاره کرد و گفت:ما توانسته ایم مصرف اسدهای چرب ترانس را کاهش دهیم و امیدواریم با برنامه ریزی و استراتزی هایی که از سوی و زارت بهداشت و معاونت غذا و دراوی دانشگاه علوم پزشکی در دست انجام است  شاهد کاهش مصرف قندو نمک نیز باشیم.

مدیر نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه به چالش های عمده حوزه ی غذا  اشاره کرد و اظهار داشت : تولید محصولات نا ایمن و فاقد مجوز ، قاچاق مواد خوراکی و آشامیدنی ، سواد تغذیه ای مردم و قدیمی بودن قوانین و مقررات مواد غذای و آشامیدنی از چالش های مهمی است که سلامت جامعه را تهدید میکند.

وی افزود : 80 درصد محصولات غذایی استان نشان رنگی تغذیه این را بر روی محصولاتشان درج کرده اند که این حرکتی مهم برای ارتقاء دانش مردم در خصوص استفاده از مواد عذایی است.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.