همایش روز جهانی غذا با هدف کاهش مصرف قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس در لرستان برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان ؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان در این همایش که با حضور جمعی از مسئولان استانی برگزار شد گفت: هدف از برگزاری روز جهانی غذا کاهش مصرف قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس فرآورده‌هایی است که در واحدهای تولیدی و فرآوری تولید می‌شود.

وی افزود: از دیگر اهداف گرامی داشت روز جهانی غذا آگاهی بخشی به مردم است، یکی از نشانه‌های سالم بودن محصول نشانگر رنگی است که برگرفته از چراغ راهنمایی و رانندگی است که رنگ سبز میزان قند، نمک و چربی قابل‌قبول است، رنگ زرد احتیاط و رنگ قرمز به معنای زیادی قند، نمک و چربی است و به مصرف‌کننده اطلاع می‌دهد برای سلامتی مضر است.

معاون غذا و دارو استان لرستان گفت: باید همکاری همه‌جانبه‌ای صورت گیرد، اگر در هدف‌گذاری‌های کشور تولیدکنندگان همکاری نکنند برنامه‌ها اجرایی نخواهد شد، لازم است تولیدکنندگان انجمنی تشکیل و از این طریق با ما ارتباط و فعالیت بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.