به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ سیروس بیک بکان گفت: برداشت چغندر قند از سطح یک هزار و 500 هکتار مزارع استان از اوایل مهرماه جاری آغاز و تا نیمه دوم آبان ادامه دارد.
وی با اشاره به میانگین برداشت 40 تن چغندر قند در هر هکتار پیش بینی کرد: 60 هزار تن محصول از این سطح برداشت شود.
بیک بکان با بیان اینکه ارقام چغندر تولیدی استان شامل پایا، افشار و ارقام بومی است افزود: بیشتر مزارع این محصول در شهرستان کیار و شهرکرد قرار دارد.
وی اضافه کرد: تا کنون 15 هزار تن از چغندر قند برداشتی استان توسط کارخانه قند هفشجان خریداری شده است.
بیک بکان ادامه داد: ظرفیت کارخانه قند هفشجان 100 هزار تن چغندر قند است که علاوه بر محصول برداشتی استان، مابقی از استان های همجوار تأمین می شود.
انتهای پیام/ک