به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ سید بهمن نقیبی در جلسه مشترک با فروشندگان مرغ و ماهی، اصناف و شیلات گفت: هدف از اجرای این طرح در استان قزوین بهبود کیفیت عرضه ماهی جنوب وایجاد انگیزه برای افزایش تقاضای مردم است چرا که با توجه به فساد پذیر بودن ماهی و عدم درج مشخصات و زمان صید بر روی ماهی، مشتری را برای خرید و مصرف ماهی دچار تردید خواهد کرد.
وی اظهار امیدواری کرد : در صورت اجرای کامل طرح نشان دارکردن ماهی در مراکز عرضه ، سرانه مصرف ماهی در استان افزایش پیدا کند.
کولجی رئیس اتاق اصناف قزوین هم ضمن تاکید بر لزوم عرضه محصول با کیفیت از سوی فروشندگان مرغ و ماهی خواستار توجه همزمان به چرخه اقتصادی و رفع مشکلات بهداشتی در مراکز عرضه شد و برای همکاری در اجرای طرح و رفع موانع احتمالی قول مساعد داد.
در پایان اعضاء حاضر در جلسه موافقت خود را با لیبل دار کردن ماهی جنوب در استان قزوین اعلام کردند و مقرر شد تمهیدات لازم برای جلوگیری از افزایش قیمت و طولانی شدن زمان تحویل ماهی به مراکز عرضه ناشی از اجرای طرح، در جلسات بعدی بررسی شود.
انتهای پیام/