مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت : سطح زیر کشت محصول زعفران در این شهرستان طی سال زراعی جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال 550 هکتار افزایش یافته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،جعفر جوادی افزود : برداشت محصول زعفران از سطح زیر کشت 3 هزار و صد هکتار در تربت جام آغاز که متوسط برداشت کنونی زعفران در هر هکتار از مزارع تربت جام چهار و نیم کیلوگرم است.

وی گفت : حجم برداشت زعفران در سال زراعی 94-95 در مقایسه با سال قبل از آن حدود 16 درصد افزایش داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام تصریح کرد : کشت این محصول باتوجه به هزینه کم که دارد و میزان آب کمی که مصرف می شود راندمان تولید بالایی دارد.

جوادی گفت : اغلب زعفرانکاران در مناطق کم آب اقدام به کشت این محصول ارزشمند می کنند بنابراین توصیه می شود سطح زیر کشت با میزان آب مزارع تطبیق داده شود و توسعه بی رویه نداشته باشد.

وی خاطرنشان کرد : کشت زعفران نیمه اول تیر ماه آغاز و نیمه دوم مهر ماه برداشت می شود.

انتهای پیام//م.ط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.