به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،جعفر جوادی افزود : برداشت محصول زعفران از سطح زیر کشت 3 هزار و صد هکتار در تربت جام آغاز که متوسط برداشت کنونی زعفران در هر هکتار از مزارع تربت جام چهار و نیم کیلوگرم است.
وی گفت : حجم برداشت زعفران در سال زراعی 94-95 در مقایسه با سال قبل از آن حدود 16 درصد افزایش داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی تربت جام تصریح کرد : کشت این محصول باتوجه به هزینه کم که دارد و میزان آب کمی که مصرف می شود راندمان تولید بالایی دارد.
جوادی گفت : اغلب زعفرانکاران در مناطق کم آب اقدام به کشت این محصول ارزشمند می کنند بنابراین توصیه می شود سطح زیر کشت با میزان آب مزارع تطبیق داده شود و توسعه بی رویه نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد : کشت زعفران نیمه اول تیر ماه آغاز و نیمه دوم مهر ماه برداشت می شود.
انتهای پیام//م.ط