شیراز؛

بررسی چالش‌ های حوزه تولید و توزیع محصولات غذایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از تشکیل کارگروهی ویژه مطالبات و چالش‌ های حوزه تولید و توزیع محصولات غذایی در شیراز خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد هادی ایمانیه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مجموعه استان با حداکثر 50 ناظر محصولات غذایی از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز پایش می‌شود اما ناظر اصلی بر کیفیت و رعایت استانداردها خود مردم هستند.
ایمانیه با تاکید بر اینکه با کسانی که بخواهند با تولید محصولات غیر بهداشتی سلامت مردم استان را به خطر بیاندازد برخورد قانونی می‌ شود، افزود: امروزه در همه جای دنیا خط قرمز در تولید و توزیع محصولات غذایی سلامت مردم است.
وی ادامه داد: بر اساس رویکرد اقتصاد مقاومتی و توجه به تولیدات داخلی بیشترین همکاری با تولیدکنندگان و توزیع‌ کنندگان محصولات غذایی می‌ شود البته به شرطی که شرایط تولید و توزیع تعارضی با سلامت جامعه و مردم نداشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه برخی محصولات سنتی مانند ماست محلی بدون فرایند صنعتی و پاستوریزه در زیرزمین‌ ها و واحد های تولیدی تولید می‌ شود تصریح کرد: صدور مجوز برای این محصولات، انتخابی بین بد و بدتر است و هم اکنون تولیدات آنان با نظارت بیشتری صورت می‌ گیرد.
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار