به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ مینا فیروزی دبیر اجرایی همایش حامیان سفره سلامت گفت: استفاده از محصولات ارگانیک و نان سبوس دار به جای نان سفید بدون سبوس مهمترین رویکرد این همایش است.
وی افزود: با هدف معرفی محصولات غذایی سالم مورد استفاده در رستوران ها و بیرون برها پس از بررسی، 23 محصول و رستوران دارای نشان سلامت در شیراز در این همایش معرفی شدند.
فیروزی با بیان اینکه معرفی مضرات مصرف قند، چربی و نمک در مواد غذایی مهمترین محورهای این همایش است، ادامه داد: استفاده از نان های سبوسدار از بیماری های دیابت، چربی، قند خون، نارسایی های قلبی و عروقی پیشگیری و آن ها را کنترل می کند.
وی خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر بیش از 17 پایگاه مشاوره در مراکز زیرپوشش شهدای بهداشت شیراز خدمات مشاوره تغذیه ای رایگان به عموم شهروندان ارائه می دهد.
رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز تصریح کرد: در راستای کنترل مصرف غذا های غیرسالم در رستوران ها و بیرون برها از سوی بازرسان این مرکز تاکنون 12 رستوران پس از بررسی از سوی کارشناسان تغذیه نشان سلامت دریافت کرده اند.
انتهای پیام/ر