به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قم؛دبیر شورای عالی امنیت ملی پیش از ظهر امروز با آیتالله جوادی املی در قم دیدار و گفتوگو کرد.
علی شمخانی در جریان این دیدار که با حضور استاندار قم و معاونین دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی برگزارشد فرهنگ غنی انقلاب اسلامی را منشاء تولید قدرت نرم در عرصههای مختلف داخلی و خارجی و خلق موفقیتهای کم نظیر عنوان کرد.
وی با اشاره به جایگاه ویژه و نقش تاثیر گذار جمهوری اسلامی ایران در معادلات و مناسبات منطقهای و بین المللی افزود: اعتبار و اقتدار ایران که سرچشمه ایجاد امنیت و ثبات پایدار در کشور است دستاوردی ارزشمند و پشتوانهای محکم برای شکل گیری جهش در عرصههای مختلف اقتصادی و اجتماعی است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به ضرورت تلاش مستمر برای تعمیق باورهای فرهنگی و اعتقادی و مقابله با تلاش برنامه ریزی شده نطام سلطه برای تهی سازی معنوی نسل جدید اظهارداشت: کم توجهی به بازتولید ونشر ارزشهای فرهنگی، شکل گیری اسیبهای شکننده در حوزه امنیت ملی را بدنبال خواهد داشت.
شمخانی با تجلیل از مقام علمی و دینی حضرت ایت الله العظمی جوادی املی افزود: تعقل دینی و مجاهدت علمی علمای فاضل، روشن بین وارزشمندی چون حضرتعالی سرمایه کم نظیری است که طرحهای متعدد دشمنان برای ایجادفتنه مذهبی در کشورماخنثی کردهاند.
آیت الله جوادی آملی نیز در این دیدار با اشاره به پیامهای سه گانه قران کریم در ابعاد بومی و ملی، منطقهای و جهانی اظهار کرد: پیام وحی در کنار توجه به مسلمانان و اهل ایمان به هدایت اخلاقی و معنوی اهل کتاب و کفار هم توجه نموده است است.
وی پیام امام حسین (ع) به عنوان قران ناطق در قیام عاشورا را نیز دارای ماهیت سه گانه ذکر شده عنوان کرد و گفت: این پیام امروز هم در عرصههای مختلف کاملا نافذ و تاثیر گذار است.
جوادی آملی امنیت رادر کنار بعد سخت آن واجد ابعاد فرهنگی، اقتصادی واجتماعی عنوان و اظهار کرد: دروغ و کتمان حقیقت امنیت را مخدوش کرده و باورهای جامعه را لرزان میکند.
وی با انتقاد از روشهای متداول در برخی رسانهها که بدون توجه به اثرات سوءامنیتی وارونه نگاری، با رویکرد سیاسی و یکجانبه حقایق مسلم را کتمان میکنند افزود: این گونه رفتارها و اقدامات مصداق بارز جاهلیت است.
آیت الله جوادی آملی اقتصاد مقاومتی را طرحی عمیق و علمی وراهبردی موثر برای رفع مشکلات اقتصادی کشور برشمرد و اظهار کرد: اصلاح نظام بانکی وتطبیق آن با مبانی اسلامی برای سوق دادن منابع به سمت تولید، اصلیترین اقدامی است که باید در چارچوب تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به آن پرداخته شود.
انتهای پیام/ش