نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وضعیت فعلی صنعت و معدن مناسب نیست، اظهار داشت: صنعت فعلی با ظرفیت زیر 50 درصد در حال فعالیت است و تحریمها نیز تاثیرات زیادی بر این حوزه داشته است.
وی با بیان اینکه یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی خصوصیسازی است زیرا بخش خصوصی با مشکلات بهتر کنار میآید، افزود: باید دولت و وزارتخانهها همکاری کنند تا به تدریج با اجرای اصل 44 به بخش خصوصی واقعی بیفزاییم و ازدولتی کم کنیم.
گرمابی با بیان اینکه صنعت نیاز به کمک بیشتر برای خروج از رکود دارد، افزود: درراستای کمک به صنعت برای خروج از رکود باید چتر مالیاتی گستردهتر شود و نرخهای مالیات کارمندان و تولیدکنندگان کاهش یابد و مالیات بین همه صنوف عادلانه تقسیم شود.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایط رکود بیمهها باید سهم تولید کنندگان را کاهش دهند، یکی از مشکلات در حوزه صنعت بهینه سازی تکنولوژی جدید است زیرا کار کردن با ماشین آلات قدیمی انرژی بیشتری مصرف میکند و اگر دولت و بانکها در تامین سرمایه کمک کنند و تحریمها نیز رفع شود وضعیت بهتری در صنعت داریم.
وی با بیان اینکه همه واحدهای صنعتی باید به سمت بهینه سازی مصرف انرژی بروند، افزود: اصل 44 قانون اساسی که مربوط به خصوصی سازی است خوب اجرا نشده و امیدواریم واگذاری با قیمت واقعی به بخش خصوصی و استفاده از توانمندی های این بخش شاهد شکوفایی صنعت باشیم.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دیدگاه نمایندگان مجلس این است که اختیارات استان ها باید افزایش یابد زیرا هر استان بهتر در جریان هزینه ها و منابع خودش است.
گرمابی با اشاره به اهمیت صنعت و معدن در اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: برای خروج از رکود در حوزه صنعت و معدن راهکارهایی مانند کاهش مشکلات بانکی و تقویت سرمایه گذاری داخلی و خارجی با رعایت مباحث مربوط به در آمد های نفتی وجود دارد، زیرا برای سرمایه گذاری باید نرخ ارز حقیقی باشد.
انتهای پیام//ف.ض