به گزارش
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روح الله ذوالفقاری مدیر طرح و برنامه پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به ایجاد علاقهمندی دانشآموزان به حوزه هوا و فضا و افزایش سرعت و رشد علمی کشور در این زمینه گفت: هنوز درس مشخصی در حوزه هوا و فضا و ماهواره در کتابهای مدارس وجود ندارد اما در حال حاضر پژوهشگاه فضایی مذاکراتی را با آموزش و پرورش انجام میدهد که دروسی به طور مشخص مرتبط به این حوزه درسی قرار گیرد همچنین داستانهایی که به فعالیتهای فضایی مرتبط هستند در کتب درسی و اوقات فراغت آنها گنجانده شود.
وی ادامه داد: در زمینه دانش آموزی برنامههایی را شروع کردیم اما هنوز ابتدای راه هستیم امیدواریم در آینده مطالبی که باعث تهییج و ترویج دانشآموزان شده بیشتر مورد توجه قرار بگیرند و مسئولان حوزه فضایی به آن بیشتر اهمیت دهند.
مدیر طرح و برنامه پژوهشگاه فضایی با اشاره به برنامههای در دست اجرای این مرکز در سطح دانش آموزی گفت: در حال حاضر کارشناسان و متخصصان پژوهشگاه فضایی به محیطهای آموزشی و مدارس رفته و کارگاههای آموزشی یا ورکشاپهایی (Workshops) را در مدارس برگزار میکنند اما برنامه ما در پژوهشگاه این است که این فعالیتها در سطح گسترده انجام شود.
ذوالفقاری اظهار داشت: در حال حاضر برنامهها در مدارس منتخب انجام میشود اما برنامه ما این است که از طریق آموزش و پرورش با همه مدارس در ارتباط باشیم. از طرفی پژوهشگاه این مکان و ظرفیت نیروی انسانی را ندارد که بتواند به همه مدارس متخصص بفرستد. همچنین کارشناسان این فرصت را ندارند که بتوانند به همه این مراکز بروند و اطلاعات خود را به دانشآموزان انتقال دهند. از این گذشته وظیفه پژوهشگاه در این حیطه نیست.
وی افزود: با رایزنیهای بیشتر، این فعالیتها در حوزه مدارس بیشتر شده و ما به دنبال فرهنگسازی و ترویج علم هستیم.
انتهای پیام/