به گزارش
خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدباقر قالیباف شهردار تهران امروز در سیصد و دومین جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه 250 مأموریت داریم و لحظهای درنگ در آن باعث آسیب به مردم است، گفت: در تصمیمگیریها از روز اول تأکید من بر سه رکن شهر، شهروند و شهرداری بوده است یعنی قبل از هر تصمیمی، از تبعات و اثرات آن بر این سه رکن مطلع بود.
وی با بیان اینکه در کار حساسیت وجود دارد، گفت: به شهر، شهرداری و شهروند باید در هر تصمیمی توجه شود و اگر به دنبال تحول در شهریم باید تحول در شهرداری انجام شود.
قالیباف به نبود اتوماسیون سیستم اداری در دوره قبل از تصدیگری خود اشاره کرد و افزود: وقتی مطالعهای در سوابق شهرداری انجام میدهیم متوجه میشویم که سیستم اداری منظمی وجود نداشته است.
وی تصریح کرد: یک مجموعه منظم که تحلیل از فعالیتها داشته باشد را ندیدم و آن انضباط مالی که توقع میرفت نیز به آن شکل نبود؛ حسابرسیها هم غیرقابل اظهارنظر و مردود بودند؛ حتی در ثبت و ضبط املاک چه مستغلات و چه زمین نظم و انضباط درستی نبود.
شهردار تهران یادآور شد: پرونده مشخصی برای اینکه کارگر ما در شهرداری طی 20 سال گذشته چه خدماتی دریافت کرده وجود نداشت و ما نیز در شروع کار به تحول توجه کردیم و این تحول برای ما ثمراتی را پدید آور است.
شهردار تهران اضافه کرد: در 8 سال گذشته همه سیستمهای اتوماسیون برقرار شده و 8میلیون سند و مکاتبه انجام شده است یعنی روزانه 4 هزار نامه به مجموعه وارد شده است.
وی با بیان اینکه هوشمندسازی در شهرداری از شهر مهمتر بوده است، گفت: 140 سیستم و خدمات در IT انجام میشود.
وی با بیان اینکه همه ثبت املاک، دریافتی و هزینهها در این سیستم ثبت می شود، گفت: خواستهام این بود که مجموعه شهرداری را شیشه ای کنم و الان هیچ سازمانی مانند شهرداری نیست.
وی با اشاره به نظارت مستمر بر شهرداری تهران، تاکید کرد: ديوان عدالت، مجلس، كميسيون اصل ٩٠، بازرسی دفتر مقام معظم رهبری، دادستانی تهران و قوه قضاييه نهادهايی هستند كه مرتب از شهرداری توضیح می خواهند.بازرسی كل كشور ساليانه 40 تيم بازرسی را به صورت دوره ای به شهرداری تهران اعزام می كند.
قالیباف تصریح کرد: نامه محرمانه بدون اطلاع ما در رسانه ها منتشر شد اما ما در رسيدگی به اين موضوع هيچ خط قرمزی نداشتيم.ماده 44 قانون شهرداری ها شهرداری را مكلف كرده كه هر چه قانون برای كاركنان دولت مصوب كرده شامل حال كارمندان شهرداری هم می شود.
شهردار تهران ادامه داد: ما موظف بوديم با رعايت قوانين، به صورت انفرادی و تعاونی با اولويت واحدهايی را در اختيار كاركنانمان قرار دهيم زيرا دولت نيز برای كاركنان خود چنين امتيازاتی را در نظر گرفته است.مغايرتی وجود ندارد كه عضو شورای شهر در تعاونی املاك شهرداری عضو شود و مسكن دريافت كند.
وی افزود: 114 تعاونی در شهرداری شکل گرفته و 27 هزار و 600 نفر از كاركنان شهرداری و شورا عضو اين تعاونی ها هستند.
قالیباف گفت: بر اساس اعلام دادستان تنها در 27 هزار و 600 مورد واگذاری 45 مورد تخلف صورت گرفته بود و بعد از اعلام بلافاصله 36 مورد را همان زمان لغو كرديم. اسناد آن اكنون موجود است.
قالیباف با بیان اینکه یکی از افتخارات مدیریت شهری این است که همانطور که به فکر کارکنان خود بود، به فکر مردم بود، گفت: 3000 متر بافت فرسوده در تهران داریم. به این نتیجه رسیدیم همزمان با ارائه تخفیف ۵۰ درصدی به ساکنان بافت فرسوده بدهیم.
وی افزود: در حال حاضر 100 درصد تسهیلات بافت فرسوده رایگان است و الان حق انشعابات آب و برق و فاضلاب بافت فرسوده را می دهیم و جریمه های گذشته آن بخشیده می شود.
شهردار تهران با بیان اینکه در حال حاضر رشد نوسازی بافت فرسوده درتهران 34 درصد است، گفت: در نامه سازمان بازرسی کشور نوشته شده بود اقدامات سوء به حیف و میل اموال شده است؛ این نامه یکی از کارکنان بازرسی برای جمع آوری اطلاعات است.
وی اضافه کرد: در آن نامه آمده بود یک میلیون و 100 هزار متر مربع ضربدر 2 میلیون عددش هرچقدر می شود، اختلاس انجام شده است. در واقع این استدلال آن کارمند سازمان بازرسی بود که برای ۶۰ نفر ارسال شد و ایجاد نگرانی کرد؛ اصلا رقم 2200 میلیاردی وجود خارجی ندارد.
قالیباف ادامه داد: دادستان حق دارد که اگر ظلمی به فردی شده ورود پیدا کند؛ دادستان کل دادگاه ندارد و مدعی العموم است. گزارش اولیه دادستان نشان داد که جرم و تخلفی نبوده و اشکال شکلی نبوده و آن میزان مواردی که اشکال شکلی دارد و کمتر از یک درصد است به دادستان تهران ارجاع داده شد تا رسیدگی قانونی شود.
وی تأکید کرد: بنده در طول 37 سال خدمت در شهرداری حتی یک بار هم از این امتیاز مسکن در هیچ نهادی استفاده نکردم.
شهردار تهران گفت: از مردم عذرخواهی میکنم که تا زمان اعلام گزارش دادستان، آزرده خاطر شدند؛ مردم تهران بدانند که جرم و تخلفی صورت نگرفته است.
شهردار تهران در پایان گفت:براساس مصوبه شورای شهر مجموعه ستاد ساماندهی مسکن را راه اندازی کردیم و با استفاده از ظرفیتی که در قانون در نظر گرفته شده، برای کارکنان مسکن تهیه کنیم.
وی با اشاره به جو سازی های انجام شده علیه شهردار تهران، گفت: برای تخريب من عكس يک دختر با يك وضعيت نامناسب را می گذارند و میگويند دختر من است.تصويری منتشر می كنند و می گويند اختلاس ٨ هزار ميلياردی صورت گرفته و آن فرد پسر من است كه اكنون به انگليس پناهنده شده است.با اين حواشی ما از كار پا پس نمی كشيم زيرا ما رزمنده بوده و دلسرد نمی شويم.
قالیباف در پایان صحبتهایش گفت: از اعضای شورای شهر تشکر می کنم که صبورانه صبر کردند به ویژه در مورد برخی از اعضای شورای شهر که تهمت به آنها زده شد؛ هرچند این موضوع برای ما سخت بود اما این جوسازی برای ما تهدید نبود، یک فرصت بود.
انتهای پیام/
بهر صورت بنظر ميرسد جرمي كه اتفاق افتاده خلاف و در حد عبور از چراغ قرمز نيست ولي بعله حرمت افراد را بايد نگه داشت و تا زمانيكه محكوميت را يك دادگاه صالحه اعلام نكرده بايد سكوت كرد. از طرفي هم نبايد سوژه دست رسانه ها داد. انها هم بايد نان بخورند.
تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزها