افراد از خرید ،نگهداری و مصرف تخم مرغ های فاقد نشان در شهرستان قاینات خودداری کنند.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بیرجند ؛رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قاین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: نگهداری و مصرف تخم مرغ به عنوان یک فرآورده خام دامی پر مصرف، مفید و در عین حال فساد پذیر مستلزم رعایت نکات بهداشتی است.

دکتر گوهری افزود: به منظور اطمینان از سلامت تخم مرغ های مصرفی شهروندان، طرح نشانه گذاری تخم مرغ به اجرا درآمده است.

وی گفت: طرح نشانه گذاری تخم مرغ که شامل درج نشان تولید کننده و تاریخ تولید بر روی پوسته تخم مرغ است، باعث ارتقاء سطح بهداشت، کیفیت تولید و رعایت حقوق مصرف کنندگان خواهد بود و به همین دلیل همواره به مردم توصیه می شود تا از خرید و مصرف تخم مرغ های فاقد نشان خودداری نمایند.

رئیس شبکه دامپزشکی قاین افزود: بهترین زمان مصرف تخم مرغ در دمای اتاق 25 درجه سانتی گراد،حداکثر به مدت یک هفته و در داخل یخچال 4 درجه سانتی گراد،حداکثر به مدت یک ماه است و در غیر اینصورت احتمال فاسد شدن این ماده پروتئینی مغذی و بروز مسمومیت در مصرف کنندگان وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار