به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قاین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: نگهداری و مصرف تخم مرغ به عنوان یک فرآورده خام دامی پر مصرف، مفید و در عین حال فساد پذیر مستلزم رعایت نکات بهداشتی است.
دکتر گوهری افزود: به منظور اطمینان از سلامت تخم مرغ های مصرفی شهروندان، طرح نشانه گذاری تخم مرغ به اجرا درآمده است.
وی گفت: طرح نشانه گذاری تخم مرغ که شامل درج نشان تولید کننده و تاریخ تولید بر روی پوسته تخم مرغ است، باعث ارتقاء سطح بهداشت، کیفیت تولید و رعایت حقوق مصرف کنندگان خواهد بود و به همین دلیل همواره به مردم توصیه می شود تا از خرید و مصرف تخم مرغ های فاقد نشان خودداری نمایند.
رئیس شبکه دامپزشکی قاین افزود: بهترین زمان مصرف تخم مرغ در دمای اتاق 25 درجه سانتی گراد،حداکثر به مدت یک هفته و در داخل یخچال 4 درجه سانتی گراد،حداکثر به مدت یک ماه است و در غیر اینصورت احتمال فاسد شدن این ماده پروتئینی مغذی و بروز مسمومیت در مصرف کنندگان وجود خواهد داشت.
انتهای پیام/غ