به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ علیاکبر سیاری در همایش تکمیل شبکه مراقبتهای نوین سلامت در کلانشهرها که در محل فرهنگسرای ترافیک مشهد برگزار شد، بیان کرد: تکمیل شبکه بهداشتی و درمانی شهری از آرزوهای ما بود که محقق شد و به جز تهران در تمامی کلانشهرها دسترسی به خدمات برای مردم فراهم شده که حفاظت مالی را نیز شامل میشود. برای تمام گروههای سنی در ایران برنامه خدمت فراهم شده و هیچ کسی نیست که اگر به ما مراجعه کند برای او برنامه نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه اجرای برنامه ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر یک اولویت جهانی است، افزود: این طرح را دنبال میکنیم و برنامه اجرایی آن در 4 شهرستان به صورت پایلوت" طرح آزمایشگاهی"انجام و بهزودی در تمام کشور اجرا میشود.
سیاری به استقرار پرونده سلامت الکترونیک گفت: اطلاعات حدود 47 میلیون نفر در سامانه سیب ثبت شده که اکنون 16 میلیون نفر خدمت میگیرند و امید داریم برای همه مردم تشکیل شود.
وی با بیان اینکه درصدد هستیم فضای فیزیکی روستا و شهر کامل شود تا واحدهایی که کسری داشتیم اجاره کرده و یا در دست ساخت است، ادامه داد: در این راستا 2400 پروژه در روستا انجام و 2500 پروژه را نیز در دست اقدام داریم.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به فراهمسازی دسترسیها از طریق کارشناس مراقب تغذیه و سلامت روان افزود: نظام ارجاع وقتی کامل میشود که طرح پزشک خانواده انجام شود پیش از این پزشک خانواده روستایی داشتیم و در اصفهان و مازندران نیز اجرایی شده بود که اصلاح کردیم.
سیاری با اشاره به اینکه مقدمات پزشک خانواده و نظام ارجاع فراهم شده است، گفت: باید آموزش را گسترش دهیم و سامانه سیب و دیگر سامانههای درمان همدیگر را پوشش دهند تا نظام ارجاع را راهاندازی کنیم.
وی با اشاره اینکه با توجه به تاکید مقام معظم رهبری این اتفاق در ایران افتاده است، گفت: در این راستا سیستم فراهمسازی دسترسیها در کلانشهرها مشهد، تبریز، اصفهان، قم و کرج تکمیل شد و امروز به افتتاح رسید.
انتهای پیام//ا.آ