به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ بیژن رضایی با بیان اینکه درکشورهای جهان سوم دولت سیاستگذاری میکند، دانشگاه کار خودش را کرده و صنعت هم ساز خودش را میزند افزود:ایجاد رابطه بین صنعت و دانشگاه خواهد توانست جامعه را سروسامان داده و از ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... نجات دهد.
رضایی در ادامه دانشگاه ها را به سه نسل تقسیم کرد و گفت: دانشگاه های نسل اول دانشگاههای آموزش محور بودند که تنها چیزی که در آنها اهمیت داشت انتقال دانش بود و هیچ کارکرد دیگری برای آنها تعریف نشده بود و در واقع ذهن دانشجویان در این دانشگاهها همچون ظرفی بود که تنها نیاز به آموزش داشت.
عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه دانشگاههای نسل دوم را دانشگاههای پژوهش محور دانست و گفت: در این دانشگاهها کارهای آموزشی در کنار کارهای پژوهشی قرار میگرفت.
رضایی نسل سوم دانشگاهها را دانشگاههای کارآفرین دانست و گفت: اساتید، اعضای هیئت علمی و دانشجویان این نوع از دانشگاهها باید مولد باشند.خط شکن بودن دانشگاه در حوزههای مختلف رویکرد دانشگاههای کارآفرین بوده و می تواند آنها را در مسیر موفقیت بیشتر قرار دهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: روند پژوهشها در دانشگاههای کارآفرین بگونهای است که پژوهشها تنها در صورت بازدهی داشتن انجام میشوند و لذا در همه پروژهشها باید بازگشت سرمایه مدنظر قرار گیرد..
انتهای پیام/ز