وقتی زوجین سعی بر برآورده شدن نیازهای یکدیگر نمی‌کنند این امر موجب بروز عدم تناسب بین نیازها در زندگی می‌شود.

حسن میرمحمد صادقی روان‌شناس در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با تأکید براینکه  عدم برآورده شدن نیازها و انتظارات در زندگی زناشویی یکی از عوامل طلاق است، اظهار داشت: هنگامیکه زوجین سعی بر برآورده شدن نیازهای یکدیگر نمی‌کنند این امر موجب بروز عدم تناسب بین نیازها در زندگی می‌شود.

وی افزود: زن و شوهر به صمیمیت احتیاج دارند اما هنگامی که یکی از زوجین به محبت و صمیمیت توجه نداشته باشد عدم نارضایتی طرف مقابل را به وجود می‌آید.

صادقی با بیان اینکه هر فرد ضمن قرار داشتن در زندگی مشترک  نیازمند کمی استقلال است، تصریح کرد: برخی از افراد نسبت به همسرشان سلطه‌جو و کنترل‌گر هستند و استقلال او را می‌گیرند که این مسئله در آقایان بیشتر خودنمایی می‌کند.

این روان‌شناس گفت: فرد باید هنگام ازدواج به این موضوع توجه داشته باشد که همسر او با فرد ایده‌آل ذهنی خود تفاوت هایی دارد و باید  او را همراه با نقاط مثبت و منفی‌اش بپذیرد.

صادقی در ادامه تصریح کرد:عدم ورود به روابطی که تعهد به ازدواج را خدشه‌دار می کند بسیار اهمیت دارد افراد هرگز نباید عشق، صمیمیت و تعهدی که ویژه زن و شوهر است را در رابطه دیگری مانند محیط کار وارد کنند.

وی در اپایان بیان کرد: بازگو کردن مسائل خصوصی زندگی فرد که فقط باید در حریم زن و شوهر باشد موجب عبور از مرز آشنایی می‌شود٬ همسران با رعایت کردن این حریم‌ها می‌توانند به پایداری زندگی زناشویی خود کمک کنند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار