رئیس مرکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای سراوان با بیان اینکه تاکنون برای تولید نمونه اولیه این هواپیما بیش از هفت میلیون تومان هزینه شده است گفت: برای تکمیل و تجهیز این هواپیما و طراحی تولید انبوه آن بیش از 30 میلیون تومان نیاز است .
مهراب امراء افزود : این مدل هواپیما ترکیبی از سه مدل پرنده تری کوپتر (مدل سه موتوره بالگرد ) و هواپیما عمودپرواز و آب نشین است.
وی با بیان اینکه سه موتور این هواپیما این امکان را فراهم می کنند تا بالهای این هواپیما با هم و همزمان 90 درجه به جلو و بالا خم شود افزود : این عمل باعث می شود این پرنده همانند یک هواپیمای ملخدار حرکت کند .
عبدالاحد پاک باز طراح این هواپیما نیز گفت : از شش سال قبل کار پردازش برروی ایده این هواپیما را آغاز کردم که در سال 91 موفق شدم آن را ثبت و وارد مرحله تولید کنم.
این مبتکر 29 ساله با مدرک مهندسی تکنولوژی عمران ، کسب مقام اول بهترین سیستم هوشمند عمود پرواز جهان در دانشگاه فضانوردی چین ، کسب یک مدال طلا و دو نقره در حوزه اختراعات هواپیما به ترتیب در روسیه ،ژنو و قطر و کسب یک مقام سوم جهانی در بحث هوش مصنوعی رباتهای پرواز در اتریش را در پرونده پژوهشی خود در چهار سال گذشته به ثبت رسانده است .
انتهای پیام/ع