وی افزود : متأسفانه در سالهای اخیر اقبال عموم مردم قم به سمت خرید نانهایی با ظاهر سفید رفته است که برخلاف عقیده مردم، این نوع نان دارای درجه کیفی بسیار پایینی از لحاظ ارزش غذایی است.
در مقابل، نانوایان هم برای جلب مشتری بیشتر به استفاده از آرد سفید بدون سبوس روی آوردهاند که در حال حاضر شاهد هستیم حتی نانهای سنتی ما مانند سنگگ با آرد سفید تهیه و عرضه میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع ادامه داد
: می توان با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درست در بین مردم در زمینه عرضه نان با
کیفیت در سطح استان گام های اساسی را برداشت.
انتهای پیام/م