به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رئیس پژوهشکده زعفران تربت حیدریه گفت: جدا کردن پرچم زعفران از گلبرگ ها از مراحل دشوار کار زعفران چینی است که شرکت کنندگان در این رقابت، مهارت و چیره دستی خود را در این زمینه به نمایش گذاشتند.
احمد احمدیان افزود: در این مسابقه سرعت شرکت کنندگان در جدا کردن پرچم از گل زعفران، جدا کردن اصولی پرچم از گلبرگ و رعایت مسائل بهداشتی و کارشناسی در این فرآیند توسط هیات داوران مورد قضاوت قرار می گیرد.
وی گفت: برگزاری مسابقه پخت غذا و دسرهای زعفرانی با حضور 40 بانوی تربتی، برپایی نمایشگاه نقاشی کودکان از مراحل مختلف برداشت و فرآوری زعفران از دیگر برنامه های اجرا شده در قالب این هفته فرهنگی است.
هفته فرهنگی زعفران ایران از 14 آبان در منطقه تربت حیدریه و زاوه آغاز و تا 21 آبان ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام// م.م