وی اضافه کرد: از زمان آغاز طرح نوسازی تاکنون 30 هزار دستگاه تاکسی جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی شهری کشور اضافه شده و این در حالی است که 60 هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده اند.
طبیبی با انتقاد از بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات نوسازی ناوگان تاکسیرانی، افزود: اتحادیه تاکسیرانی با بانک های عامل تفاهم نامه های زیادی برای نوسازی ناوگان فرسوده امضا کرده است، اما بانک ها با بهانه ها و سختگیری های بی مورد، عملا به تفاهم نامه ها عمل نکرده و در پرداخت تسهیلات بانکی تعلل می کنند.
وی بر لزوم هوشمند سازی ناوگان تاکسیرانی اشاره و خاطرنشان کرد: باید افزایش خدمات دهی به شهروندان و همچنین افزایش درآمد تاکسیرانان در دستور کار مدیران عامل تاکسیرانی شهرها قرار گیرد.
وی یادآوری کرد: در اجرای طرح هوشمندسازی ناوگان تاکسیرانی هر طرحی که باعث تحمیل هزینه به مردم و تاکسیران ها شود، مورد قبول نیست.
شهردار مرند نیز در این جلسه از انتخاب این شهر به عنوان الگوی اجرای پرداخت هوشمند کرایه تاکسی ها در بین شهرهای زیر 500 هزار نفری کشور خبر داد.
مرتضی موحدنیا اضافه کرد: در کنار هوشمندسازی ناوگان تاکسیرانی به نوسازی نیز توجه ویژه ای داریم، زیرا در صورت نوسازی تاکسی های شهری می توان از مردم انتظار استفاده گسترده از حمل و نقل عمومی را داشت.
وی به لزوم تهیه طرح جامع حمل و نقل درون شهری اشاره و اضافه کرد: در خصوص تهیه طرح جامع حمل و نقل درون شهری مرند مطالعات ترافیکی و ساختاری انجام گرفته است.
700 دستگاه تاکسی در ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری مرند تردد می کنند.
انتهای پیام/ش