وی افزود: مصمم به ادامه هزینهکرد برای تقویت زیرساختهای بازار هستیم؛ ولی با توجه به فقدان مدیریت واحد شهری، اختیارات شهرداری در این خصوص محدود است.
وی با اشاره به آسیبپذیری بخشهایی از بنای تاریخی بازار گفت: آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز، بخشی از آموزشها و تجهیزات خود را متناسب با شرایط ساختاری بازار، مهیای مقابله با حوادث ناگوار این محور تاریخی کردهاند.
شهردار تبریز با تقدیر از زحمات بازاریان در طول ماه محرم اظهار داشت: اصناف بازار تاریخی تبریز، در روزهایی از ماه محرم، همت ارزندهای برای رونق عزاداریهای بازار صرف کردند و محل کسبوکار خود را در اختیار اعتلای این سنت مذهبی قرار دادند.
نجفی با بیان اینکه ظرفیت عزاداری بازار، بسیار بیشتر از آن است که امروز در رسانههای رسمی کشور مطرح است، خاطرنشان کرد: جبران این کاستی، تنها با محوریت هیئتها و بازاریان میسر است؛ تشکلهای مذهبی باید با تشکیل ستاد ویژهای، بخشهای رسانهای و دستگاههای اجرایی را همراه کنند.
شهردار تبریز اضافه کرد: نصب تلویزیون شهری در ابتدای خیابان دارایی، اقدام موثری بود که در ایام عزاداری، توسط روابطعمومی شهرداری صورت گرفت و در انعکاس شکوه و زیبایی عزاداریهای بازار موثر بود.
وی با تاکید بر اینکه ضعف زیرساختهای بازار، یک معضل قدیمی است، اظهار داشت: شهرداری تبریز در سه سال اخیر، اقدامات قابل توجهی در حل نابسامانیهای بازار و معرفی جاذبههای تاریخی و فرهنگی آن صورت داده است.
نمایندگان و اصناف بازار تاریخی تبریز نیز در این دیدار با تقدیر از توجه ویژه شهردار تبریز به مشکلات و نقطهضعفهای بازار، کاستیها و نیازهای محوری این بازار را تشریح کردند.
توسعه سرویسهای بهداشتی عمومی، ساماندهی به وضعیت انشعابات و شبکههای زیرزمینی، ادامه کفسازیها، اجرای برنامههای زیباسازی، رفع زواید، اجرای برنامههای تبلیغی و اطلاعرسانی و ایجاد آبسردکن در فواصل مشخص بازار، از مطالبات بازاریان در این دیدار بود.
مرتضی آبدار مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری و سعید محدث و ایرج شهینباهر از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این دیدار حضور داشتند.
نمایندگان و اصناف بازار تاریخی تبریز، در پایان این دیدار با اهدای لوحی، از توجه ویژه شهردار تبریز به مسایل و مشکلات بازار قدردانی کردند.
انتهای پیام/ش