به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،هادی امیری مسئول نمایندگی شرکت غله شهرستان بابل گفت: براساس دستورالعمل شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران و مرکز پژوهشکده غلات کشور تمامی واحدهای خبازی شهرستان بابل در راستای اقتصاد مقاومتی و ارتقای کیفیت نان و کاهش ضایعات آن درجه بندی شدند.
وی افزود : در این شهرستان 17 واحد از خبازی درجه یک ، 126 واحد از خبازی درجه دو ، 328 واحد درجه سه و 226 واحد هم درجه چهار است.
مسئول نمایندگی شرکت غله شهرستان بابل گفت: وضعیت بهداشتی خبازی ها، ماشین آلات و لوازم، تجهیزات، مساحت نانوایی، امکانات نگهداری، مهارت کارکنان و رضایتمندی مشتریان از ممهمترین شاخصه های ارزیابی واحدهای خبازی است.
امیری افزود : در این زمینه واحدهای خبازی از لجاظ بهداشت محیط، پخت نان و دستگاه ها بطور مستمر مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرند.
انتهای پیام/