طرح جامع درجه بندی واحدهای خبازی شهرستان آمل به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حامد ساروی مسئول نمایندگی غله شهرستان آمل گفت : درراستای طرح جامع نان سالم و ارتقای کمی و کیفی خبازی ها، کلیه نانوایی های شهرستان آمل توسط شرکت غله و با مشارکت فرماندار، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت و معدن و تجارت و اتحادیه خبازان شهرستان درجه بندی شده است.

وی افزود: 439 واحد خبازی آمل درجه بندی شد، که از این تعداد یک واحد مجتمع و یک واحد فانتزی است.

مسئول نمایندگی شهرستان آمل گفت: براساس شاخصه های ارزیابی تعداد 3 واحد از خبازی های آمل درجه یک شدند.

حامد ساروی افزود: تعداد 116 واحد از خبازی های شهرستان آمل درجه 2 و 234 واحد درجه 3 و 86 واحد نیز درجه 4 است.

وی گفت: امتیازبندی بر مبنای شاخصه های ارسالی مرکز پژوهشکده غلات ایران شامل وضعیت ماشین آلات و لوازم، تجهیزات، مساحت نانوایی، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و رضایتمندی مشتریان از کیفیت نان انجام گرفت.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.